سما العيون نائب المدير العام
![نائب المدير العام نائب المدير العام](https://2img.net/i/itest/ranks/stars/stars1.gif)
عدد الرسائل : 150 تاريخ التسجيل : 29/11/2007
![كالينوى Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | موضوع: كالينوى السبت ديسمبر 01, 2007 10:57 am | |
| المقادير:
2 كوب دقيق 1.5 كوب لبن 2 بيضة ملح وفلفل زيت للقلى - الحشو: لحم مفروم (عصاج) جبنة رومى مبشورة
الطريقة:
يوضع اللبن على الدقيق والبيض والتوابل ويضرب جيداً يوضع الزيت فى مقلاه ساخنة غير عميقة يصب قليل من المقدار بالزيت الساخن لعمل قرص ويتم حشو الأقراص بالعصاج وتلف على شكل أصابع ترص الأصابع فى صينية مدهونة يدهن سطح الأصابع بالصلصه ويرش عليها الجبنه المبشوره وتدخل الفرن حتى يحمر الوجه وبالهناء والشفاء. وممكن بدلا من الصلصه والجبنه نحط بشاميل بس هتبقى تقيله شويه . هي لذيذه يا رب تعجبكم.. | |
|